Untitled Document
 
 
 
  2024 Oct 14

----

10/04/1446

----

23 مهر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

اسرائيل مي‌گويد: از رسول‌خدا صلی الله علیه و آله و سلم شنيدم كه فرمود: (من أحبّ الحسن و الحسين فقد أحبّني و من أبغضهما فقد أبغضني) يعني: «هر كس، حسن و حسين را دوست بدارد، به راستي كه مرا دوست دارد و هر كس با آنها دشمني و كينه داشته باشد، با من كينه و دشمني ورزيده است».

ذخائر العقبي في مناقب ذوي القربي، ص215؛ مسند احمد(5/288)؛ تاريخ دمشق (14/26).

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

اسلام معاصر>اشخاص>چگونه ایمیلی مسلمان شد؟

شماره مقاله : 11114              تعداد مشاهده : 1281             تاریخ افزودن مقاله : 26/2/1394

چگونه ایمیلی مسلمان شد؟

 

من گفتم: ایمیلی مسلمان شده؟

او جواب داد: بلی، او مسلمان شده.

این خبر برایم شگفت آور بود و از خودم پرسیدم این خانم چطور مسلمان شد؟ من هیچ وقت متوجه نشده بودم که این زن فلیپینی علاقه ای به شنیدن مسائل اسلامی داشته باشد اما خداوند می فرماید(معنی آیه): "حقیقتا! تو(ای محمد) نمی توانی کسی را که می خواهی هدایت کنی، اما این خداوند است که کسی را که می خواهد هدایت می نماید" و خداوند این زن مسیحی را به طرف اسلام هدایت نمود.

خانمی از خانواده ای که ایمیلی برایشان کار می کرد داستان مسلمان شدنش را برایم تعریف کرد.


 سفر او به طرف اسلام از وقتی شروع شد که ایمیلی از آن خانم خواست تا برایش در مورد اسلام بگوید.  البته این کار او آن خانم را متعجب ساخت اما باز هم چیزهایی مختصری در مورد اسلام برایش گفت تا کمی از آنچه وی در مورد دینش می داند به او برساند.

بعدا با مرکز دعوت و هدایت غیر مسلمانان در تماس شد تا چند کتاب اسلامی با ترجمه فلیپینی را بدست آورد.

چیزی که توجه مرا به این داستان جلب می کرد این بود که این زن فلیپینی چیزی را در اسلام می دید که بسیاری از مردم نمی دیدند.


وقتی از او پرسیدم که چرا اسلام را انتخاب کرده؟ جواب داد:

اگر چه من در جامعه عجیبی دور از وطنم زندگی می کردم اما همیشه آرامشی را در قلبم احساس می کردم. صاحب کارم همیشه با من به خوبی رفتار می کرد و متوجه من و حقوقم بود. در مورد ایمنی و سلامتی ام نگران بود و اجازه نمی داد در روزهای تعطیلی ام تنها بیرون بروم. در اوایل مسلمانان را به زورگویی متهم می کردم، اما به زودی متوجه شدم که منظور او خیر است و نمی خواهد که من به راههای غیر اخلاقی کشیده شوم. اگر این نظر دین شما در مورد مسایل جزیی باشد، پس در مورد مسایل بزرگتر چی خواهد گفت؟

در حال تامل در مورد حکایت مسلمان شدن این زن فلیپینی که ظاهرش با پوشیدن حجاب زیباتر از گذشته به نظر می رسید، سوال دیگری به ذهنم خطور کرد: چه چیزی باعث می شود که یک زن مسلمان شود؟


با وجودیکه اعضای خانواده ای که ایمیلی برایشان کار می کرد عملا برای دعوت وی به اسلام کنجکاو نبودند و زندگی آنها هم کاملا به شیوه اسلامی نبود، اما هنوز عقل سلیمی و یا فطرتی وجود دارد که بر اکثریت خانواده ها مستولی است.

 آن فطرت با رفتار و منش نیک که خداوند ما را به آن امر می فرماید همراه است، اگر چه بعضی مردم بیشتر اوقات از رفتار نیک غفلت می کنند. فطرتی که ما باید به آن توجه کنیم. و این فطرت است که انسان را به سوی دین صحیح جذب می نمایید.

پیام من در اینجا دعوت و آگاهی است، دعوتی که با تلاشی اندک، از خانه های ما شروع می شود.

 دین ما دینی عالی است که مشمول بر قوانین و مفاهیمی عمیق می باشد و می تواند بشر را از اندوه نجات دهد، ما هرگز نباید این قواعد و قوانین را فراموش کنیم.


اگر این زن تنها با دیدن مسائل بسیار جزئی در روش زندگی ما مسلمان شد، پس وقتی ما کاملا با دین مان عهده دار باشیم چی خواهد شد؟

 آیا این تاثیرات مثبت بیشتر و عمیق تری بر کارگران خارجی غیر مسلمان در اطرافمان نخواهد گذاشت؟ و بدون شک تاثیر بزرگی بر بهبود مملکت، جامعه اسلامی و تمام امت مسلمان خواهد گذاشت.

مجله شقایق، شماره 30. صفحه 41  -

                                             

برگرفته از سایت:  (www.islam-qa.com)

 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

عن ميمون بن مهران، قال: «لئن أتصدق بدرهم في حياتي، أحب إلي من أن يتصدق عني بعد موتي بمائة درهم»."حلية الأولياء وطبقات الأصفياء" حافظ أبو نعيم اصفهاني. میمون بن مهران رحمه الله فرمود: «اگر یک درهم را در زمان حیاتم صدقه دهم، آنرا بیشتر از آن دوست دارم که صد درهم را بعد از مرگم برایم صدقه دهند».

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 2666
دیروز : 8144
بازدید کل: 8505120

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010