Untitled Document
 
 
 
  2025 Jul 02

----

06/01/1447

----

11 تير 1404

 

تبلیغات

حدیث

 

بيامبر صلى الله عليه و سلم فرموند: "لا يَخْلُوَنَّ أحدُكُمْ بِامْرأةٍ إلاَّ مَعَ ذِي مَحْرَمٍ" (متفقٌ عليه)
يعنى: "هيچ مردي با زني خلوت نکند، مگر به حضور کسي که محرم است".

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

اسلام معاصر>اشخاص>شیخ عبدالله الغدیان رحمه الله

شماره مقاله : 1736              تعداد مشاهده : 401             تاریخ افزودن مقاله : 15/3/1389

 

 

 

شیخ عبدالله الغدیان

شیخ عبدالله الغدیان رحمه الله  عضو هیئت کبار علمای عربستان در سال 1345 هـ.ق در شهر زلفی به دنیا آمد و خواندن و نوشتن را در کودکی نزد شیخ "علی عبدالله بن عبدالعزیز السحیمی" و "عبدالله بن عبدالرحمن الغیث" و "فالح الرومی" یاد گرفت و مقدمات فقه و توحید و نحو فرائض را نزد شیخ "حمدان بن احمد الباتل" فرا گرفت و سپس در سال 1363 به ریاض عازم شد و در سال 1366 به مدرسه ی ابتدائی السعودیه رفت و سال 1368 از این مدرسه فارغ التحصیل شد.
و در سال 1371 به عنوان مدرس در مدرسه ی "العزیزیه" تعیین شد و به دانشکده ی علمی وارد شد و در این مدت نزد شیخ "محمد بن ابراهم آل شیخ" علم فقه را می آموخت و نزد شیخ "سعود بن رشود" و "شیخ ابراهیم بن سلیمان" علم توحید را فرا می گرفت و نزد شیخ "عبداللطیف بن ابراهیم" علم نحو و فرائض را یاد گرفت و دروس خود را ادامه داد تا در سال 1376 در دانشکده ی شریعت فارغ التحصیل شد.
سپس به عنوان رئیس دادگاه "الخبر" منصوب شد و بعد از آن به دانشکده ی علمی در سال 1378 منتقل شد، و در سال 1380 به عنوان مدرس در دانشکده ی "شریعت" منصوب شد و در سال 1386 عنوان عضو دار الافتای عربستان تعیین شد و در سال 1391 به عنوان هیئت دائمی بحوث علمی و فتوا به علاوه ی عضویت هیئت کبار علما در آمد.

 

ایشان در روز سه شنبه 18 جمادی الثانی 1431 ق. در پایتخت عربستان سعودی وفات کرد.
 

 

 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

امام احمد بن حنبل رحمه الله فرموده اند: " رأي الأوزاعي ورأي مالك ورأي أبي حنيفة كله رأي وهو عندي سواء وإنما الحجة في الآثار" ( ابن عبد البر در "الجامع" 2/149) يعنى: " رأى اوزاعى و مالك و ابو حنيفه همه اش رأى هست و نزد من همه اش يكسان است، ولى برهان و دليل و حجت بايد از اثر (يعنى حديث پيامبر) باشد".

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 5179
دیروز : 10815
بازدید کل: 11243603

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010