Untitled Document
 
 
 
  2025 Jul 02

----

06/01/1447

----

11 تير 1404

 

تبلیغات

حدیث

 

 پيامبر صلى الله عليه و سلم فرمودند: "مطل الغني ظلم" (متفق عليه)، يعنى: «ظلم است كه توانگر اداي قرض را به تأخير بياندازد».

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

قرآن و حدیث>اشخاص>عمادی، ابو سعود

شماره مقاله : 1993              تعداد مشاهده : 365             تاریخ افزودن مقاله : 9/4/1389

 أبو السعود العمادي

محمد بن محمد بن مصطفى عمادي، مولى أبو سعود: مفسر شاعر، من علماء ترك مستعرب. در نزدیکی قسطنطينيه تولد یافت، و در در بلاد متعدده تحصیل و تدریس کرد، و منصب قضاوت را در بروسة، سپس قسطنطينية و بعد در روم إيلي بعهده گرفت. و وظیفه إفتاء در سال 952 هـ. به آن افزوده شد و حاضر الذهن و سريع البديهة بود: جواب را با توجه به آنچه از وی سوال می شد بارها در یکروز بر هزار نامه به زبانهای عربي و فارسي و تركي می نوشت. و او صاحب تفسير معروف به اسم خود است که آن را " إرشاد العقل السليم إلى مزايا الكتاب الكريم ـ چاپ" نام نهاده است و از کتابهای اوست: " تحفة الطلاب ـ خطی" در مناظرة، و " رسالة في المسح على الخفين ـ خطی" و" رسالة في مسائل الوقوف ـ خطی" و دیگری در " تسجيل الأوقاف ـ خطی" و " قصة هاروت و ماروت ـ خطی" و شعر وی نیکوست و الفاظ رکیک غیر عربی در آن وجود ندارد. نزد سلطان مهيب و حظيظ بود، و ميل زیادی بر ارباب رئاست و مداهنه با ایشان را داشت. او در جوار مرقد أبي أيوب الأنصاري مدفون است.

 

ترجمه و تألیف از: لوح فشرده المرجع الأكبر للتراث الإسلامي



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

فضيل ابن عياض: ‌خدا عمل صاحب بدعت را بالا نمي‌برد، و هر كس صاحب بدعتي را ياري كند در ويراني اسلام شركت كرده است.

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 6118
دیروز : 10815
بازدید کل: 11244542

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010