Untitled Document
 
 
 
  2025 Jul 02

----

06/01/1447

----

11 تير 1404

 

تبلیغات

حدیث

 

از ابوهريره روايت است که پيامبر صلى الله عليه و سلم فرمود : "من نفس عن مسلم کربة من کرب الدنيا نفس الله عنه کربة من کرب يوم القيامة، و من يسر علي معسر يسر الله عليه في الدنيا و الآخرة، والله فيعون العبد مادام العبد في عون أخيه" (روايت مسلم 2699/2074/4) «هرکس يک گرفتاري از گرفتاريهاي دنيا را از مسلماني بردارد، خداوند يکي از گرفتاريهاي قيامت را از او برمي‌دارد، و کسي که بر تنگدستي آسان بگيرد، خداوند در دنيا و آخرت بر او آسان مي‌گيرد، و خداوند يار و ياور بنده است تا آن وقت که بنده ياور برادرش باشد».

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

فقه>مسائل فقهی>نماز تسبیح

شماره مقاله : 2825              تعداد مشاهده : 325             تاریخ افزودن مقاله : 28/5/1389

در مورد نماز تسبيح، برخى از علماء آنرا غير مشروع ميدانند، زيرا ميگويند احادث وارده در مورد نماز تسبيح ضعيف ميباشند، و از اين علماء ميتواند شيخ بن عثيمين از علماء معاصر نام برد، و بعضى ديگر آنرا مشروع ميدانند زيرا ميگويند كه گرچه روايات ضعيفى وارد شده است، ولى در مجموع اين روايات حكم آنرا به مرحله "حسن" ميرساند، و اين مرحله جزو احاديث صحيح بشمار ميرود، و از اين علماء ميتوان شيخ البانى از علماء معاصر نام برد، و مذهب شافعى و حنفى اعتقاد به صحت نماز تسبيح دارند.
در نتيجه اگر كسى اعتقاد به صحت اين مسئله داشته باشد و آنرا بخواند اشكالى ندارد و اگر كسى اعتقاد به ضعف اين موضوع داشته باشد و نخواند نيز اشكالى ندارد ولى نبايد روى اشخاص ديگر انكار كند و عيب بگيرد.
و طريقه خواندن آن بدين صورت است:
چهار ركعت نماز ميخواند، و در هر ركعت بعد از فاتحه و سوره 15 بار ميگويد: "سُبْحَانَ اللَّهِ ، وَالْحَمْدُ لِلَّهِ ، وَلاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ ، وَاللَّهُ أَكْبَرُ"، و سپس به ركوع ميرود و 10 بار همان ذكر را تكرار ميكند، و در قيامِ بعد از ركوع نيز 10 بار، و در سجود اول 10 بار، و در بين سجدتين 10 بار, و در سجود دوم 10 بار، و در بعد از سجود دوم كمى ميشيند و 10 بار ميگويد و سپس براى ركعت دوم بلند ميشود و ميايستد، و اين را در هر 4 ركعت تكرار ميكند، پس در هر ركعت 75 بار سُبْحَانَ اللَّهِ ، وَالْحَمْدُ لِلَّهِ ، وَلاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ ، وَاللَّهُ أَكْبَرُ ميگويد، و در مجموع 4 ركعت 300 بار اين ذكر راميگويد.
و اين نماز را اگر بشود در هر روز يكبار، اگر نشد هر هفته يكبار، و اگر نشد هر ماه يكبار، و اگر نشد هر سال يكبار، و اگر نشد در عمر يكبار ميخواند.


وصلی الله وسلم علی محمد و علی آله و اتباعه الی یوم الدین
سایت جامع فتاوای اهل سنت و جماعت
IslamPP.Com




 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

امير المؤمنين على بن ابى طالب رضی الله عنه فرمود: كفى بالعلم شرفاً أنه يدعيه من لا يحسنه ويفرح إذا نسب إليه من ليس من أهله، وكفى بالجهل خمولاً، أنه يتبرأ منه من هو فيه ويغضب إذا نسب إليه. [در شرف علم همين بس كه كسى كه نيكو نمى داندنش دعوى آن كند و چون او را به آن علم نسبت دهند شادمان گردد، هر چند از زمره عالمان نباشد، و بى ارجى جهل را همين بس كه حتى جاهلان از آن بيزارى مى جويند و چون جاهلى را جاهل خطاب كنند خشمگين گردد.] (ترجمه معجم الادباء ياقوت حموى، مترجم عبد المحمد آيتى)

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 6648
دیروز : 10815
بازدید کل: 11245072

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010