Untitled Document
 
 
 
  2025 Jul 03

----

07/01/1447

----

12 تير 1404

 

تبلیغات

حدیث

 

پيامبر اسلام صلى الله عليه و سلم فرمودند: " لوددت أن أغزو في سبيل الله ثم أقتل ثم أغزو فأقتل ثم أغزو فأقتل ثم أغزو فأقتل " (متفق عليه)
" دوست داشتم كه در راه خدا جهاد كنم و سپس كشته شوم و دوباره جهاد كنم و دوباره كشته شوم و دوباره جهاد كنم و دوباره كشته شوم ."

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

فقه>مسائل فقهی>عید قربان > نحوه توزیع گوشت قربانی

شماره مقاله : 7845              تعداد مشاهده : 323             تاریخ افزودن مقاله : 21/8/1389

نحوه توزيع گوشت قرباني
شماره فتوى 4391



الحمدلله،
...
سنت است‌ كه قرباني‌كننده خود از گوشت قرباني خود بخورد و بخويشاوندان نيز هديه ‌كند و بر فقيران و همسايگان يا هرکسي غير آنها صدقه نمايد،
پيامبر صلي الله عليه و سلم گفت‌:« كلوا وأطعموا وادخروا» [‌خود از آن بخوريد و بديگران بدهيد و ازآن ذخيره‌كنيد]‌’‌’‌.
علماء‌ گفته‌اند بهتر آنست‌ كه خود يك سوم را بخورد و يك سوم را صدقه بدهد ويك سوم را ذخيره‌ كند ونقل آن بجاي ديگرحتي به شهرديگر هم جايزاست و فروش‌گوشت قرباني و پوستش براي صاحبش جايز نيست و نبايد چيزي از گوشت قرباني بعنون مزد و پاداش به قصاب داده شود و او مي‌تواند برابر عملش برايش مزد قراردهد يا با عمل خود آن را برابري ‌كند. قرباني‌كننده فقط مي‌تواند پوست قرباني را صدقه‌كند و خود نيز از آن بهره ببرد وبقول ابوحنيفه فروختن پوستش و صدقه دادن بهاي آن يا به وسيله بهاي پوستش چيزي بخرد و در خانه‌اش از آن سود ببرد جايز است‌. و جگر و دل حيوان نيز حکم گوشت قرباني دارد يا خود استفاده کند يا اينکه به ديگران ببخشد.
و اندازه وزن هر سهم مشخص نشده است ولي بهتراست که اندازه آن به مقداري باشد که طرف گيرنده از آن استفاده کند يا بيشتر از آن ميزان نيز جايز است.
و همانطور که گفته شد توزيع سهم قرباني فرق نمي کند و مي توان به هرکسي داد از جمله همسايگان يا کسي که خود به منزل مراجعه مي کند و ...


والله اعلم
وصلي الله وسلم علي محمد و علي آله و اتباعه الي يوم الدين
سايت جامع فتاواي اهل سنت و جماعت
IslamPP.Com




 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

حضرت عمر بن خطاب ـ رضي الله عنه ـ به ابوموسي اشعري چنين مي نويسد: "أما بعد، فإن الخير كله في الرضا، فإن استطعت أن ترضى وإلا فاصبر". يعني: "در ادامه، بي شک هرچه نيکويي است در خرسندي است اگر بتواني خرسند باش و اگرنه که صبر پيشه نما."

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 37671
دیروز : 17101
بازدید کل: 11293196

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010