Untitled Document
 
 
 
  2026 Jan 20

----

01/08/1447

----

30 دي 1404

 

تبلیغات

حدیث

 

يعلي بن مره مي‌گويد: حسن و حسين به سمت رسول‌خدا صلی الله علیه و آله و سلم با يكديگر مسابقه مي‌دادند؛ يكي از آنها زودتر از ديگري به آن حضرت صلی الله علیه و آله و سلم  رسيد. رسول‌خدا صلی الله علیه و آله و سلم دست مباركش را به گردن او انداخت و او را در آغوش گرفت و يكايك آنها را بوسيد و سپس فرمود: (إنّي أحبّهما فأحبّوهما. أيّها الناس، الولد مبخلة مجبنة) يعني: «من، اين دو را دوست دارم؛ شما نيز آنها را دوست بداريد. اي مردم! فرزند، مايه‌ي بخل و ترس والدين است».
  مسند احمد (4/172)؛ سنن ابن ماجه، شماره‌ي3666؛ بوصيري در الزوائد گفته است: سندش، صحيح است و راويان آن، ثقه مي‌باشند؛ نگا: سير أعلام النبلاء (3/255).

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

الهیات و ادیان>فرقه ها و مذاهب>عاشورا > حکم لباس سياه در عاشورا

شماره مقاله : 8427              تعداد مشاهده : 575             تاریخ افزودن مقاله : 21/9/1389

س: حکم لباس سياه در عاشورا چيست؟
ج: از امام سوال شد حکم نماز در کلاه سياه چيست؟ فرمود: «در آن نماز نخوانيد که لباس اهل جهنم است» (من لايحضره الفقيه: 1/162).
و از امير المؤمنين علي  علیه السلام  در آنچه که اصحابش مي‌دانستند روايت شده است که فرمود: «لباس سيه نپوشيد که آن لباس فرعون است» (من لايحضره الفقيه: 1/163).
و از پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم روايت شده است که پيامبر در رنگ سياه کراهت مي ورزيد بجز سه چيز: عمامه و موزه و ردا (من لايحضره الفقيه: 1/163).
و آمده است که جبرئيل علیه السلام بر رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم با قبائي سياه و کمربندي که در آن خنجري وجود داشت پديدار آمد و صلی الله علیه و آله و سلم گفت: اين لباس پوشيدن چيست؟ و گفت: هيبت پسر عمويت عباس است اي محمد واي بر فرزندت[1] از پسر عمويت و نبي صلی الله علیه و آله و سلم به سمت عباس حرکت کرد و گفت: اي عمو! واي بر فرزندم که از فرزندت مي باشد. و گفت: اي رسول الله آيا من بايد جواب دهم؟ گفت: قلم در نوشتن بدي آن ناتوان است» (من لايحضره الفقيه: 1/163, وسائل شيعه: 3/279).


[1] - بروايتي اهل بيت پيامبر از سلاله حضرت عباس نيز مي باشند.(مترجم)

از کتابچه:
جوابهاي نوراني در مورد عاشورای حسيني، جمع آوري کننده: موالي غيور (محرم سال 1424هـ)
 
مصدر:
IslamWebPedia.Com
دائرة المعارف شبکه اسلامی



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

ابن‌سعد رحمه الله در الطبقات الكبري می گوید: «هیچ کسی ترساتر از حسن بن علی و عمر بن عبدالعزیر سراغ ندارم؛ آنان، چنان ترسا بودند که گویا آتش جهنم، تنها برای آنها آفریده شده است». الطبقات الكبري (5/398)

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 1528
دیروز : 19169
بازدید کل: 15289963

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010